آیا آرای دیوان عدالت اداری مختلف میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #00293002

(سلام و احترام به خدمت مدیریت
اکثر وکلا میگویند مثلا در مورد حکم بازگشت به کار اگر رای دیوان عدالت اداری رای هیات حل اختلاف رو نقض کند انرا هم ابطال خواهد کرد و رای صد در صد به نفع کارگر در شعبه هم عرض تغییر خواهد کرد اما اگر رای دیوان صرفا بررسی مجدد مدارک و صدور رای باشد انوقت به احتمال بسیار زیاد شعبه هم عرض هیات حل اختلاف رای شعبه قبلی رو متاسفانه تائید خواهد کرد که این به ضرر و زیان کارگر خواهد بود. در این دو مورد رای دیوان توضیحات ارزنده ای بدید؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا چنین رویه حاکم است اما قطعی نیست و ممکن است شعبه هم عرض پس از بررسی اوراق و مدارک و احراز واقعیت امر اقدا مبه صدور رایی بر خلاف رای سابق الصدور نماید

ماجرا از دو حالت خارج نیست یا اخراج غیر موجه است که در اینصورت حکم بازگشت به کار داده میشود یا اخراج موجه است که در اینصورت حکم به پرداخت حق السعی و پرداخت حقوق و مزایا میشود و دیوان نمیتواند آرا متناقضی صادر کند