میتواند مغازه را بدون اطلاع ما بفروشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #00257608

سلام
بنده و دو نفر از دوستان به صورت مشترک مغازه سرقفلی را خریداری نموده ایم که بعد از انجام معامله صاحب ملک راضی به زدن سند رسمی به اسم سه شریک را نشد. وما دو نفر دیگر راضی شدیم که سند رسمی به اسم یکی از سه نفر زده شود و ما هم بین خود قراردادی را با این موضوع نوشتیم که کلیه حقوق این ملک مطلق به این سه نفر بوده و به خاطر اینکه صاحب ملک راضی به زدن سند رسمی به اسم سه نفر را نشده ما هم راضی به آن شدیم که سند به اسم یکی باشد و همگی اثر انگشت و امضا زدیم که این مغازه در اصل برای ما سه نفر میباشد حالا آن طرف که سند به اسم او است میتواند مغازه را بدون اطلاع ما بفروشد و اگر بفروشد قابل برگشت هست و یا کاری را میتوان انجام داد که نتواند آن را به نفع کسی سند بزند.ممنون

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق اظهارات شما ، در صورت عدم رضایت شرکا ،هر گونه انتقالی نسبت به ۶ دانگ مغازه مزبورباطل و بلااثر خواهد بود و میتوانید هم از جنبه کیفری تحت عنوان فروش مال غیر و هم حقوقی نسبت به ابطال سند انتقال و اثبات مالکیت خود اقدام نمایید

سلام
اگر یکی از شرکا که کل سند به نام وی می باشد در آن نوشته که اسم بردید قبول کرده که بخشی از ملک در مالکیت شماست حق فروش آن را ندارد و چنانچه مازاد بر سهم خود بفروشد هم از نظر کیفری قابل تعقیب است و هم معامله قابل ابطال می باشد البته به نسبت سهم شما.