کلاهبرداری از طریق شبکه های اجتماعی چگونه باید پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #00244019

با سلام و خسته نباشید.
من یک تنظیم کننده ی موسیقی هستم و حدودا یک سال پیش، از طریق کانال یکی از شبکه های اجتماعی، برای پخش یکی از کارهام در یکی از رسانه ها، اقدام به پرداخت مبلغ ۳.۵۰۰.۰۰۰ تومان از طریق کارت به کارت کردم.
بعد از مدت حدودا دو ماه با پیگیری از طریق خود رسانه و مکاتبه، فهمیدم که اون کانال در شبکه اجتماعی تقلبی بوده و فرد کلاهبرداری کرده.
چطور میتونم پیگیری کنم؟ آیا اصلا میشه پیگیری کرد؟
از طریق سایت پلیس فتا هم اقدام کردم اما جوابی که دادن این بود که ربطی به اونا نداره!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به جرم کلاهبرداری در فضای مجازی طبق قانون دادسرای جرایم رایانه ای رسیدگی می‌کند .پس از طرح شکایت از جانب شخص متضرر دادسرا پرونده را برای تحقیقات به پلیس فتا ارجاع می‌دهد .امیدوارم پاسخم بتونه به شما کمک کنه