اجرای رای قطعی محکومیت تهدید، عدم اطلاع شاکی از محل سکونت محکوم

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳ #00231296

سلام وقت بخیر، در پرونده تهدید بعد از ارسال غیرحضوری لایحه و رای قطعی دادگاه تجدیدنظر به یک ماه حبس و پرداخت بیست و چهار میلیون تومان در حساب دولت محکوم شدم. زمان ده روزه که اجرای احکام تعیین کرده بود هم گذشته و شاکی هیچ اطلاعی از مکان سکونت بنده نداره.
سوال من اینجاست اگر خود شاکی هیچ پیگیری در این پرونده انجام نده، خود قاضی اجرای احکام بدون درخواست شاکی پرونده می‌تونه به خاطر پرداخت نکردن جریمه حساب‌های من رو مسدود کنه؟

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جزای نقدی نیازمند پیگیری شاکی نیست
و خود اجرای احکام این کار رو میکنه

سلام امکان پذیر است ،اجرای جزای نقدی نیازی به درخواست شاکی ندارد.

سلام در مورد جزای نقدی بله چنین فرضی متصور است

سلام وقت بخیر
در خصوص جزای نقدی بله

با سلام
بله میتواند

با سلام
بله چنین فرضی امکان پذیر است. اجرای رای کیفری راجع به جزای نقدی در حق دولت، منوط به درخواست و پیگیری شاکی نیست.