در صورتی که خانم عقد باشند و سند ازدواج دست خودش نباشه؛ آیا میتونه از طرق کپی از اداره ثبت برای وصول مهریه اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۲ #00204341

سلام

حتما باید اصل سند رو داشته باشه. بعد اگر از اون طریق نشد از طریق دادگاه میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما به همان دفتر خانه که ازدواج شما را ثبت کرده مراجعه کنید و پرینت سند را دریافت کرده و از همانجا نیز درخواست صدور اجرائیه را درخواست کنید.موفق باشید

با درود با اخذ رونوشت از دفترخانه مربوطه، می‌تواند اقدام نماید

از دفترخانه محل ثبت ازدواج رونوشت بگیرید و از طریق همانجا درخواست صدور اجراییه دهید یا برای وصول مهریه از طریق دادگاه اقدام کنید

مشکلی پیش نمی اید، به دفترخانه ازدواج که مراجعه کنید ابتدا رونوشت سند ازدواج تهیه می شود و سپس اجرائیه صادر می گردد

خیر با کپی نمی توانید باید به دفتر ازدواجی که عقد کرده اید مراجعه نمایید و رونوشت دریافت نمایید

درود
می توانید با مراجعه به دفتر ازدواج رونوشت عقدنامه خود را دریافت کنید.

درود بر شما، نیازی به کپی نیست، به محضر محل وقوع عقد خود مراجعه کرده و بر اساس رونوشت سند ازدواج، برای اجرای مهریه اقدام نمایید.