اصلا از اون ملک با توجه به اینکه فرزندی از اون مرحوم نداشتند ارثی به ایشان می‌رسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #00187095

با سلام، از پدری که در سال ۸۱ فوت شده فقط یک واحد مسکونی باقی مونده که در همان سال توسط فرزندان فروخته شده است، ایشان همسری دومی داشتند که فرزندی از او نداشتند و همینطور موقع انحصار وراثت سهم خودشونو نگرفتند و مبلغ بیشتری خواستار شدند، الان در سال ۹۹ ارث خودشونو طلب کردن خواستم بپرسم اصلا از اون ملک با توجه به اینکه فرزندی از اون مرحوم نداشتند ارثی به ایشان می‌رسد؟ اگر می‌رسد چون در آن زمان ملک فروخته شده و پول آن خرج شده باید مبلغ ارث را به همان سال ۸۱ به ایشان بدهند؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون همسردوم هست نیمی از یک هشتم ارث میبرد اگر دو زوجه همزمان زنده باشند

اولا همسر میتوانند سهم الارث خود را به میزان یک هشتم از ماترک متوفی مطالبه نمایند و اکنون که ماترک متوفی فروخته شده و بین وراث تقسیم شده است فقط همسر بعدی (۲)میتواند از وراث متوفی درخواست پرداخت سهم الارث خویش را مطالبهو اخذ نماید .

با سلام
اولا ایشان بعنوان همسر میتوانند سهم الارث خود را به میزان یک هشتم از ماترک متوفی مطالبه نمایند و حال که ماترک متوفی فروخته شده و بین وراث تقسیم شده است لذا همسر دوم میتواند از وراث متوفی درخواست پرداخت سهم الارث خویش را مطالبه نماید .