بابت پرونده اعلام قرمز اینترپل چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۹ #00186378

سلام وقت بخیر
من در ترکیه زندگی میکنم
وقتی که در خارج از کشور بودم چنتا از دوستان سابقم دستگیر میشن و چون من خارج از کشور بودم من رو به عنوان شریک جرم معرفی میکنند که جرمشون سبک بشه .
من اطلاعی از محتویات پرونده ندارم و تا جایی هم که من میدونم خودشون هم الان آزاد هستن
و مطمئنم هیچ مدرکی دال بر فعالیت و شراکت من با اون افراد وجود نداره.
فقط بدلیل نفوذی که دارن برای من اعلان قرمز اینترپل زدن و من از این موضوع خبر نداشتم تا بتازگی متوجه این موضوع شدم

آیا راهی وجود داره که اعتراض بزنیم و این اعلان رو برداریم؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
نسبت به اعلان قرمز اینترپل خیر نمیتوانید اعتراض بزنید
اما با توجه به گفتار شما میتوانید به واسطه دادگاه کشور مربوطه برائت خود را دریافت کنید و مورد استرداد به ایران قرار نگیرید

نسبت به خود اعلان قرمز نمی‌تونید اعتراض کنید.
اما باید بدانید که در صورت دستگیری در کشور دیگر، بلافاصله به ایران برگردانده نخواهید شد و ابتدا در دادگاه آن کشور فرصت دفاع دارید.
در واقع اعلان قرمز به نوعی یک حکم جلب بین‌المللی است نه یک دستور به استرداد. و همان طور که در دادگاه ملی بعد از جلب و دستگیری، فرایند محاکمه شکل می‌گیرد، در نظام کیفری بین‌الملل نیز پس از صدور اعلان قرمز و دستگیری، فرد دستگیر شده توسط پلیس ملی آن کشور به دادگاه همان کشور فرستاده خواهد شد، در آنجا قاضی ملی از کشور تقاضا کننده اعلان قرمز می‌خواهد که مدارک و مستندات خود را ارائه دهد. و پس از آن قاضی ملی یکی از سه تصمیم زیر را می‌گیرد:
۱- موافقت با استرداد شخص
۲- محاکمه و مجازات شخص در همان دادگاه
۳- اعلام بی‌گناهی شخص

با سلام
ابتدا باید از طریق پلیس اینترپل موضوع را پیگیری نمایید و و علت اعلان قرمز را جویا شوید.
سپس امکان اعتراض نسبت به آرای صادره وجود دارد.

ابتدائا باید علت را جویا شوید سپس به اعلام صادره اعتراض کنید.

سلام چون از در روند رسیدگی حضور نداشتید قطعا میتوان به رای صادره اعتراض و واخواهی نمود و پس از آن میتوان روند پرونده را با دفاعیات دقیق تر پیش برد

درود فراوان
بایستی در این خصوص وکیل اختیار نمایید تا از طریق وکیل به احکام صادره اعتراض گردد و پیگیری های لازم صورت بگیرد .

با سلام
در ابتدا امر باید علت این اعلان را از اینترپل جویا شوید