وقتی زوج بیکار است، مهریه زوجه چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۱۰۷ #00185154

درود
چرا در بین مردم جا افتاده است که وقتی پسری مالی ندارد شغلی ندارد و بیکار است مهریه و نفقه تعلق نمیگرد و میتواند به راحتی طلاق بدهد ؟
ایا این درست است که زندگی یک دختر نابود شود بخاطر دخالت خانواده ها و پسر مالی ندارد راحت بگردد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چه در صورت استطاعت و یا عدم استطاعت زوج مهریه و نفقه به شما تعلق خواهد گرفت اما تفاوت در نحوه پرداخت آن می‌باشد

با سلام، به استناد بیکاری نمیتوان از تعهدات شانه خالی کرد. میتوانید شکایت ترک انفاق مطرح کنید و مطالبات مالیتان را نیز پیگیری بفرمایید.

با سلام
با بی پولی نه مهریه ساقط می شود و نه نفقه!
طلاق نیز به همین سادگی تحقق نمی یابد.

وقتی پسری مالی ندارد . مهریه و نفقه اش تقسیط میشود .

بنام خدا __در مورد سوال شما ابتدا بایستی عرض کنم چرا اگر فردی بیکار است قبل ازدواج به این موضوع توجه نشده که حالا این چالش بوجود بیاد و تنها راه برای دریافت نفقه شکایت کیفری است که معمولا کمتر با توجه به سیاست زندان زدایی افراد معسر و بیکار را بازداشت میکنن در مورد مهریه هم که پس از محکومیت تقاضای اعسار و تقسیط در کل می‌توان گفت گرفتن نفقه و مهریه از چنین فردی بسیار سخت و طاقت فرسا هست امید هست دوستان به نکات قبل ازدواج توجه کافی داشته باشن

سلام
شما می توانید در صورت عدم پرداخت نفقه علیه ایشان دعوای کیفری ترک انفاق مطرح کنید و متعاقبا ایشان نمی تواند به استناد بیکاری از مسئولیت ان شانه خالی کند