میگوید ۳ تا راننده وانت دارم که شاهد هستند، چگونه از حق خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #00182283

سلام خدمت شما
۲۳ قلم لوازم خانگی رو خانواده داماد ادعا کرده به خانه مادر عروس تحویل داده و میگوید ۳ تا راننده وانت دارم که شاهد هستند.
لطفا راهنمایی کنید که چگونه از حق خود دفاع کنیم.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما توضیح ندادید که چه دعوای اقامه نموده اید
ولی ظاهرا دعوی استرداد جهیزیه علیه شوهرتان اقامه نموده‌اید و ایشان مدعی شدند که جهیزیه شما را پس داده‌اند
در این صورت چنانچه به شهادت شهود استناد کنند دادگاه موظف است که شهادت شاهد های ایشان را استماع نماید
و شما باید در جلسه مذکور حاضر شوید و چنانچه شما هم شهود معارض دارید معرفی کنید
و همچنین شهادت آن سه نفر را بشنوید و ببینید چه می گویند و می توانید از آنها با اجازه رئیس دادگاه سوال و جواب کنید و چنانچه شهادتشان دروغ است آن را به دادگاه اعلام کنید

با سلام
هرچند حضور شاهد در دادگاه میتواند به نفع داماد باشد اما اظهارات ضد و نقیض شهود میتواند در صدور حکم قاضی نقش داشته باشد .
شما نیز میتوانید با تنظیم استشهادیه ای از طریق همسایگان ، اثبات نمایید که تاکنون هیچ وانتی کالایی را برای درب منزل شما در تاریخ یاد شده حمل ننموده است .
موفق باشید