وکالت نامه فروش خودرو به این شکل صحیح است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۱ #00182008

سلام. خودروی صفر بصورت وکالتی فروختم. خریدار شرکت لیزینگ بوده و الان میگن که تعویض پلاک انجام دادن ولی روی وکالت دو بند اصلاحی بنویسم به این ترتیب:
۱- جهت مراجعه به تمام شرکت های لیزینگ و گرفتن چک و حواله و تسهیلات
۲- وصول چک و گرفتن حواله دریافتی
این کار درسته و بعدا مشکلی برای من پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت تعویض پلاک وکالتنامه منتفی است

اگر تعویض پلاک صورت گرفته وکالت منتفی است

سلام سوال خود را واضح بیان نمایید

خیر مشکلی وجودندارد البته اگر شما چکی را بعنوان ضمانت نداده اید چون آنهابا چنین وکالتی می‌توانند چک رادریافت کنند. درغیراینصورت موردی نیست

با سلام
چنانچه در فرآیند معامله صورت گرفته اعطای وکالت از جانب شما اجتناب ناپذیر باشد درج مطالب مورد سوال اشکالی ندارد.
موفق باشید

باسلام اگر تعویض پلاک امجام شده است دیگر نیازی به تنظیم وکالتنامه نیست.

درود
سوال نامفهوم است..