آیا اکنون آن ۲ نفر میتوانند ادعا کنند که ما پول را دریافت نکرده ایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷ #00165212

یا سلام.بنده به همراه همکارانم، تعدادی واحد آپارتمان را از ۴ نفر خریداری کردیم.بخشی از پول را به صورت نقدی و بخشی دیگر را به صورت قسطی به شماره حسابی که خزانه دار این ۴ نفر به صورت مکتوب به ما اعلام کرده بود،واریز کردیم.همچنین آن ۴ نفر شماره حساب اعلام شده را در حضور ما خریداران به صورت شفاهی تایید کردند.شماره حساب اعلام شده به نام ۲ نفر از آن ها بود.آیا اکنون آن ۲ نفر میتوانند ادعا کنند که ما پول را دریافت نکرده ایم؟در این صورت نامه خزانه دار آن ها و همچنین شهادت ما خریداران که آن ۴ نفر شماره حساب را تایید کردند و اسناد واریزی قسطی همه ما خریداران،پرونده را به نفع ما تغییر خواهد داد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .ذکر شماره حساب بایدبه صورت مکتوب به تایید تمام فروشندگان رسیده باشد

در مورد شهادت همکاران شما، چون همگی ذی نفع پرونده اید قبول نمی شود اما در مورد نامه خزانه دار باید محتویات دقیقش را خواند تا شاید بشود دفاعی کرد.

با توجه به اینکه خریدارن ذینفع هستند نمی توانند شهادت دهند لاکن در صورتی که رسید پرداخت را دارید با استناد به آن دفاع کنید

درود
از رسید پرداختی می توانید در صورت ادعا استفاده کنید

درود
از رسید پرداختی می توانید در صورت ادعا استفاده کنید.

سلام
خریداران خود نمی توانند به نغع خودشان شهادت دهند ولی اگر رسید مکتوب دارید که عنوان شده وجوه به چه حسابی پرداخت شود می تواند دلیل محکمه پسندی باشد.

با سلام
معرفی یکی از اصحاب دعوی به عنوان شاهد ، فاقد موضوعیت می باشد . در نتیجه خریداران نمی توانند شهادت بر صحت ادعای جنابعالی دهند .