تکلیف معوقات مهریه که طی دو سال هست پرداخت نشده چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۴ #00130462

با سلام
همسر سابق بنده طی حکم قبلی اعسار مهریه که از قرار هر ۳ ماه یک سکه بوده، به تعداد ۴ سکه معوقه داشتند و دادخواست اعسار جدید دادند که با اعسار ایشون موافقت شد و رای به شرح ذیل داده شد:
خواسته خواهان را به نظر قابل اجابت دانسته و تقسیط معموله سابق از قرار هر ۳ ماه یک سکه بهار ازادی را حالیه به هر شش ماه یک سکه بهار ازادی و نیز با محاسبه دو سکه از اقساط معوق بر اساس اقساط جدید تعیین و تقلیل اعلام مینماید. با توجه به رای، امروز برای اجرای حکم به اجراییات رفتم که مدیر اجرای احکام گفتند که این حکم یعنی از زمان صدور حکم که برج ۱۱ بوده به مدت ۶ ماه بعد شما میتونین طبق حکم جدید فقط ۱ سکه دریافت کنید و بعد هم طی حکم هر ۶ ماه بعد هم یک سکه.
حالا سوال من اینه پس تکلیف معوقاتی که طی دو سال هست پرداخت نشده چی میشه؟
ایا مدیر اجرای احکام درست گفتن؟
من فکر میکردم الان با توجه به رای ۲ سکه از معوقات و یک سکه هم طبق رای جدید باید دریافت کنم
که گفتن نه از برج ۵ طی اقساط جدید اولین قسط رو میتونین دریافت کنید که یک سکه هست.
ممنون میشم کارشناسان و وکلای گرامی توضیحات لازم رو بهم بدین
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر بود در زمان فرجه قانونی برای اعتراض به رای صادر شده اعتراض مینمودید زیرا به فرمایش شما ، ۴ قسط معوقه دارید و بایستی قاضی تعیین تکلیف مینمود .
در صورت ذایل شدن فرجه قانونی برای اعتراض ، بهتر است حضوری با قاضی پرونده در این مورد صحبت نمایید شاید اشتناهی در رای شده که در این صورت میتوانید اقدام به درخواست اصلاح رای نمایید.