آیا ایشان در دادگاه میتوانند با توجه به این جوابی که داده اند دلایل جدیدی از جمله عسر و حرج را ارایه نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #00108271

با سلام
بنده اظهارنامه ای برای همسرم فرستادم و درخواست کردم که به زندگی و منزل جدیدمون برگرده قبلا ما در منزلی که پدر همسرم داده بود زندگی میکردیم حال در جواب اظهارنامه نوشته که « این شما هستید که منزل و زندگی مشترک را ترک کرده اید و من همیشه حاضر به تمکین و ادامه زندگی مشترک هستم »
آیا ایشان در دادگاه میتوانند با توجه به این جوابی که داده اند دلایل جدیدی از جمله عسر و حرج را ارایه نمایند یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
خیر به این راحتی نمی توانند به عسر و حرج استناد کنند و شما می توانید از ایشان بخواهید به منزل شما تشریف بیاورند

بستگی ب دلایل ایشون داره ک چرا ب منزل جدید نمیان اما بطور کلی دلیلی بر عسر و حرج نیست