تفهیم اتهام فقط در مرحله دادسرا صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۰ #00084438

سلام .وقتتون بخیر
تفهیم اتهام جرایمی که مستقیما در دادگاه مطرح میشه هم با خود دادگاه؟
اصلا دادگاه غیر از مورد قبلی صلاحیت تفهیم اتهام داره یا نه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تفهیم اتهام جرایمی که در صلاحیت رسیدگی دادگاه است با دادگاه می باشد

در جرائمی که مرحله دادسرا داشته باشند تفهیم اتهام در دادسرا انجام می شود .

اصولا تفهیم اتهام در مرحله تحقیقات مقدماتی در جرایمی که رسیدگی به صلاحیت آن دادسرا می باشد توسط بازپرس یا دادیار صورت می پذیرد، ولیکن چنانچه پس از مرحله صدور کیفرخواست و ارجاع به دادگاه چنانچه عنوان مجرمانه تغییر کنه قاضی دادگاه می تونه نسبت به عنوان جدید تفهیم اتهام کنه اما در جرایم منافی عفت تفهیم اتهام و رسیدگی مستقیم در دادگاه صورت می گیره . البته با توجه به تصویب قانون کاهش مجازات‌ های تعزیزی بعضی از جرایم مستقیم در دادگاه طرح شده و تفهیم اتهام در همان دادگاه صورت می پذیره

جرائمی که مستقیما در دادگاه رسیدگی شوند تفهیم اتهام هم در دادگاه انجام می شود

بله دربرخی جرایم که بطورمستقیم دردادگاه رسیدگی می شود

سلام، بله تفهیم اتهام جرایمی که مستقیما در دادگاه رسیدگی می شود با دادگاه خواهد بود.

با سلام و احترام
در هر دادگاهی به جرم رسیدگی شود تفهیم اتهام نیز در آن دادگاه انجام می شود