چجوری میتونم طلاجات رو از همسرم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #00037747

با سلام و احترام زوجه هستم با همسرم مشکل داریم و مدتی هست که همسرم مرا به خانه پدرم فرستاده و بعد از چند روز از بنده بعنوان عدم تمکین شکایت کرده که بنده تمکین نشدم و پرونده هایی از قبیل مهریه و توهین و الفاظ رکیک که همسرم به بنده نسبت داده در حال رسیدگی است او طلاهایی که بعنوان هدیه روز عروسی به بنده داده شده رو گرفته و به گفته خودش نزد مادرش نگهداری میشود نا گفته نماند چند ماه پیش مادرش بخاطر ضرب و جرح عمدی که به بنده شده تعهد داده در زندگی ما دخالت نکند

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
دوست عزیز اولا که برای بازگشت محبت و آشتی و گرما در خانواده ی محترمتان قلبا و صمیما از خدای مهربانی ها دعا میکنم.
دوم. علیرغم تصور خیلی از دوستان زوج به صرف داشتن فاکتور نمیتواند طلاها را از زوجه مسترد کند.
شما می توانید ابتدا با ارسال یک اظهارنامه و اگر پاسخ نگرفتید با ثبت دادخواست استرداد طلاهای خود را مسترد کنید.
بدین شرح که می توانید با ارائه فیلم از مجلس عروسی که طلاها به شما هدیه داده شده به دادگاه و یا با استناد به شهادت شهود ابتدا هبه بودن طلاجات را ثابت کنید،
سوم. و سپس با استنباط از ماده ۱۰۳۷قانون مدنی میتوان اعلام کرد هدایای تحویل شده از سوی زوجین به یکدیگر در صورت جدایی و به هم خوردن عقد ازدواج قابل مطالبه است که شما هنوز جدا نشده اید.
چهارم. فرضا که طلاق هم رخ داده باشد، یا در حال وقوع باشد، به راحتی می شود ثابت کرد که هبه از نوع هبه ی معوض و غیرقابل رجوع می باشد، چراکه در برابر آن عقد ازدواج رخ داده.
در پناه خدا و در آرامش باشید.