درخواست خلع ید و اجرت المثل اموال و خیانت در امانت را آیا میشود در یک دادخواست مطرح کرد یا باید جداگانه درخواست شوند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۲ #00024853

با سلام و عرض ادب با راهنمایی کارشناسان محترم سایت قصد دارم بعلت اینکه سکونت شخصی که در آپارتمانم بصورت سه دانگ با من شریک است و از تمام اموالم استفاده میکند و مقداری از آنها را تصاحب کرده و به مکان دیگر منتقل یا بفروش رسانده و با نصب قفل ملنع ورود من شده شکایتی تحت عنوان خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف و خیانت در امانت تنظیم نمایم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام خیانت در امانت دارای وصف کیفر ی و مرجع رسیدگی دادسرا و محاکم کیفر ی می باشد خلع ید و مطالبه اجرت المثل جنبه حقوقی دارد و مرجع صالح برای رسیدگی محاکم حقوقی می باشد لذا طرح خیانت در امانت در دادخواست حقوقی محمل قانونی ندارد