کارفرما تهدید به شکایت به دادگاه بمنظور دریافت پول واریزی به بیمه از من کرده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #00000626

باسلام. کارفرما در سالهای قبل مدت هشت ماه برای من بیمه رد نکرده است. باشکایت من به اداره کار محکوم به پرداخت حق بیمه شده است. از طرفی تعهد محضری از من دارد که همه حق و حقوق خود را دریافت کرده ام درحالیکه در مورد بیمه هیچگونه پرداختی به من نداشته است و اسناد مالی نیز ندارد.
حال تهدید به شکایت به دادگاه بمنظور دریافت پول واریزی به بیمه از من کرده است. آیا می تواند این کار را انجام دهد. باتشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت حق بیمه امری اجباری میباشد و ایشان به استناد ان سند نمی توانند مدعی پرداخت حق بیمه شوند چرا که اسناد مربوطه در اداره بیمه موجود می باشد و به راحتی قابل اثبات می باشد که حق بیمه پرداخت نشده است

سلام
خیر مطابق قانون کار و قانون تامین اجتماعی کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه شاغل است و تعهد محضری شما ربطی به تکلیف قانونی کارفرما ندارد.