اگه زوجه بتواند اعتراض کند چقدر زمان میبره تا دیوان عالی کشور رای صادر کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۸ #99851897

سلام؛ اگر دادگاه تجدید نظر استان برای ثبت صیغه ۹۹ ساله رای مثبت صادر کنن ، آیا زوجه میتواند به رای دادگاه تجدید نظر هم اعتراض کند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .خیر قطعی است مگر راجع به اصل نکاح باشد (طبق بند۲ ماده ۳۶۶۷ قانون آیین دادرسی مدنی)

سلام .رای دادگاه تحدیدنظر قطعی است ودر این موضوع رای قابل فرجام نمیباشد تا پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع داده شود.

بله دعوای مربوط به اصل نکاح قابل اعتراض در دیوان عالی کشور هستند و مهلت فرجامخواهی بیست روز از تاریخ ابلاغ حکم دادگاه تجدیدنظر است.

رای دادگاه تجدید نظر قطعی می باشد

سوالتون تکراری هست ...

با سلام قابل فرجام در دیوان عالی کشور نمی باشد مگر احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن که قابل فرجام است.

رای دادگاه تجدید نظر قطعی تلقی می شود