چطور میتونم نسبت به ماده و تبصره زیر شکایت ثبت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۳ #99703703

سلام وقتتون بخیر

ماده ۳۰ قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری.
چون سازمانی که ازش شکایت کردم در موعد مقرر جواب نداده و متاسفانه کار من ۳ماه عقب افتاده و دیوان عدالت ۳ ماه دیگه وقت نظارت رو تجدید کرده بعلت نرسیدن پاسخ استعلام.

ماده ۳۰- طرف شکایت موظف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به ارسال پاسخ اقدام کند. عدم وصول پاسخ، مانع رسیدگی نیست و شعبه با توجه به مدارک موجود، به پرونده رسیدگی و مبادرت به صدور رای می‌نماید.

تبصره- در صورتی که طرف شکایت بدون عذر موجه از دادن پاسخ در موعد مقرر در این ماده خودداری نماید شعبه رسیدگی کننده، متخلف را به سه ماه تا یک سال انفصال از خدمت محکوم می‌نماید. این حکم ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر است.
وقتتو بخیر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این موضوع رو میتونین به موجب لایحه به شعبه اعلام کنین.

با سلام این مورد را راسا شعبه اعمال خواهد کرد. شما می توانید طی لایحه این را به شعبه تذکر دهید.