پولی که اون به من داده در سایت شرطبندی از بین رفته؛ میتواند از من شکایت کند و پولش را از من پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۰ #99665140

با سلام..من با یک نفر به صورت شریکی توافق کردیم که پول از اون باشه و من در سایت شرطبندی بازی کنم و سود حاصله را تقسیم کنیم.الان پولی که اون به من داده در سایت شرطبندی از بین رفته.آیا اون نفر میتواند از من شکایت کند و پولش را از من پی بگیرد؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می تواند،چراکه توافق شما برسر موضوعیست که مشروعیت نداشته و باطل است.

درود:معامله نامشروع می باشد ،وقابل رسیدگی در دادگاه نمی باشد،ولی اصل ثمن را می توان معامله کرد.

درود
بله در صورت اثبات وجوه واریزی به حساب شما و‌مطالبه ی آن باید وجوه را مسترد نمایید و با توجه به اینکه توافقات شما مورد حمایت قانون نیست نمیتوانید در دفاع به این توافقات استناد نمایید .

بله می تواند دادخواست مطالبه وجه دهد و چون معامله از اساس باطل است شما نمی توانید به معامله استناد کنید.

این قرارداد از ابتدا باطل بوده و مبلغ پرداختی به شما باید مسترد گردد

توافق شما برای شرط بندی باطل و غیرقابل استناد است . وجه پرداختی را می تواند مطالبه نماید .

با احترام . بله میتواند مطالبه وجه نماید