آیا پلیس فتا میتواند به چت ها دسترسی داشته باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲۹ #99611551

سلام کسی فیلم های لخت منو داره و تهدید می‌کنه که اگر کاری رو که انجام ندم پخشش می‌کنه طرف آیدی و شماره نداره نمیشناسمش. ،
در ناز چت(چت روم) آشنا شدیم و گول حرف هایش رو خوردم و فیلم لخت فرستادم . و بعد چت های هر دو طرف رو پاک کردم و مسدود کردم .
آیا پلیس فتا می‌تونه چت های که در چت روم انجام دادیم ببینه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
انتشار تصاویر خصوصی افراد عنوان مجرمانه دارد و برای منتشر کننده عواقب کیفری به دنبال خواهد داشت و قابلیت پیگرد قانونی دارد.

در صورت انتشار جرم تلقی می گردد.

سلام در صورت افشا و منتشر کردن جرم می باشد.

با سلام و احترام پلیس فتا متن چتها را نمیتواند داشته باشد ولی اگر پیام رسان دارای آی پی داخل کشور باشد میتواند هویت دارنده اکانت ها را پیدا کند با ساز و کارهای مشخص.در خصوص عکس و محتوای مستهجن و مبتذل هم شما به دلیل ارسال و منتشر کردن و ایشان بابت تهدید پخش کردن آنها ممکن است با مجازات مواجه شوید.

سلام و وقت بخیر.
پلیس فتا متن چتها را نمیتواند داشته باشد ولی اگر پیام رسان دارای آی پی داخل کشور باشد میتواند هویت دارنده اکانت ها را پیدا کند با ساز و کارهای مشخص.در خصوص عکس و محتوای مستهجن و مبتذل هم شما به دلیل ارسال و منتشر کردن و ایشان بابت تهدید پخش کردن آنها ممکن است با مجازات مواجه شوید.
موفق باشید

با درود بله امکان پذیر است
اگر افشا و منتشر شود جرم است

درصورت شکایت علیه طرف مقابل امکان دسترسی وجود دارد اما بهتر است موضوع از طریق مشاوران حوزه فتا نیز پیگیری گردد