چگونه بابت تمکین اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۶۳ #99429567

سلام ۱ ساله عقد کردیم ولی الان با دخالت های خانواده اش همسرم راضی به شروع زندگی مشترک نیست. نامه تمکین نیز گرفتم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهید. اگر زوجه از حق حبس خود استفاده نکند در صورت عدم تمکین مستحق نفقه نخواهد بود!

با سلام، اگر تاکنون تمکین خاص ننموده اند زوجه می تواند تا گرفتن حقوق مالی خود از تمکین امتناع نمایند و اصطلاحا ازحق حبس خود استفاده نمایند، در غیر این صورت می توانید دادخواست الزام به تمکین عام و خاص نمایید،گفتنی است در عرف فرهنگی ما مراسم عروسی مقدمه لازم تمکین است.

ضمن اینکه تا امتناع زوجه اثبات نشود، نمی توانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید و امتناع یا تمکین زوجه و سپس دادخواست تجویز بعد از صدور اجراییه و انجام آن امکانپذیر است.

اگر ایشان باکره بود می توانست از حق حبس استفاده کند لکن بسته به رای شما از تمکین، درخواست صدور اجراییه بدهید و درصورت امتناع ایشان از بازگشت، می توانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید که در اغلب موارد توسط دادگاه رد میشود و توصیه نمیشود زیرا اکثر موارد موجب عدم بازگشت همسر به صورت همیشگی به زندگی می گردد.

در صورت اخذ رای ، تقاضایی به منظور اجرای حکم به شعبه صادر کننده تقدیم کنید.

با استناد به حکم تمکین تقاضای ازدواج مجدد را مطرح تا زوجه ناچار به بازگشت شود جهت تنظیم دادخواست تجویز ازدواج مجدد یک ارزیابی تنظیم نمایید

با سلام. نسبت به رای تمکین درخواست صدور اجراییه کنید تا به ایشان ابلاغ شود