شکایت بابت ورود به عنف و تهدید و تخریب و توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی ارائه نمودم؛ چه مجازاتی دارند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۹۱۹ #99333397

با سلام، شکایت مبنی بر شکایت بابت ورود به مسکن یا مسکن دیگری به عنف و تهدید و تخریب و توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی را ثبت نموده ام ، در حال حاضر احضاریه صادر شده است توسط شورای حل اختلاف. آیا عنوان این شکایت کیفری و شامل حبس نیست ؟ چرا توسط شورای حل اختلاف رسیدگی میشود ؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا جهت صلح و سازش در برخی پرونده های کیفری بخصوص موارد خانوادگی به شورا ارجاع میگردد سپس در صورت عدم حصول سازش به دادسرا ارجاع میگردد

بله کیفری است اما توجه داشته باشید رویه فعلی اینجوریه که بدوا جهت صلح وسازش به شورای حل اختلاف میدن چنانچه سازش نکردن ارجاع میشه به دادسرا

بله شما میتوانید با مراجعه به شورای حل اختلاف نظر خود را مبنی بر نارضایتی در مورد رسیدگی در شورا اظهار کنید ،شورا موظف است که پرونده را به دادگاه ارجاع دهد

مواردی که شما فرمودید در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست، مطابق قانون درمورد کلیه ی امور حقوقی و کلیه ی جرایم قابل گذشت و جنبه ی خصوصی جرایم غیر قابل گذشت طرفین میتوانند با توافق یکدیگر برای صلح و سازش به این مرجع مراجعه کنند. چنانچه یکی از طرفین عدم رضایت خود به حل اختلاف در این مرجع را اعلام کند شورا حق رسیدگی نخواهد داشت. از طرفی باید توجه داشته باشید طبق قانون در صورتی که شخصی مرتکب جرم ورود به عنف شده باشد مجازات وی از ۶ ماه تا ۳ سال حبس خواهد بود و در صورتی که مرتکبین دو و یا بیشتر از دو نفر باشد و یکی از آنها سلاح در دست داشته باشد به ۱ تا ۶ سال حبس محکوم خواهد شد.جرایمی که شما فرمودید در صلاحیت دادگاه کیفری ۲ می باشد که برای تعیین دیه در مورد ضرب و جرح صالح به رسیدگی است نه شورای حل اختلاف،