آیا عفو شامل حالم میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰ #99151191

سلام وقتتون بخیر خسته ی کار نباشید
غرض از مزاحمت در خصوص پرونده ای که داشتم مزاحمتون شدم بنده پارسال سر پرونده کلاهبرداری اینترنتی (کپی عابر بانک ) متهم به پنج سال حبس شدم که حدود هشت ماهی میشه در زندان بودم رد مال بنده حدود هشتاد میلیون بود که با توقیف و مصادره شدن ماشینم عین مبلغ به شاکی ها برگردانده شد.ولی متاسفانه یکی از دوتا شاکی ها ادای خسارت کرده که حل اختلاف خسارت وارده را دو میلیون تعیین کرد
و حتما باید رضایتشونو بگیرم؟میشه راهنمایم کنین؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در پرونده کلاهبرداری رد مال یکی از کیفرهایی است که علاوه بر حبس محکوم علیه متحمل آن می شود لیکن تا موقعی که از شکات رضایت اخذ نگردد محبوس می شوید

با سلام
رضایت شکات الزامی میباشد

جرم کلاهبرداری مشمول عفو نمی شود.

یکی از شرایط مهم عضو جلب رضایت شاکی خصوصی است

با سلام
بهر حال شما یا باید رضایت شاکی خصوصی رو جلب کنید ویا پرداخت خسارت کنید

سلام باید رضایت شاکی خصوصی جلب گردد.

سلام
بله
چون جنبه خصوصی دارد یا باید به نحوی پرداخت گردد یا رضایت شکات حاصل گردد