چگونه میتوان دادخواست خلع ید به انضمام هزینه دادرسی و اجرت المثل مدت تصرف غیرمجاز نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #99035580

احتراما ضمن سلام به اطلاع میرسانم:
مرحوم پدربزرگم دقیقا ۳۱ سال پیش در وصیت نامه اش ذکر که زمینی زراعتی (یونجه زاری و آبی) واقع در روستایی اطراف شهرستان ترکمانچای از استان آذربایجان شرقی میباشد که به مدت ۳۰ سال به فردی فروخته البته بشرط اینکه بعد از انقضای سی سال زمین را بازگرداند و تحویل دهد.
بعد فوت آن فرد٬ ورثه آن روی زمین زراعتی فوق کار کرده و تبدیل به باغ کرده است.
ضمنا قرارداد دست نوشت این معامله فقط دست آنهاست و در دسترس ما نیست و ما از طریق وصیت نامه مطلع شدیم.
حتی فرض بر زمان قرارداد را روز قبل از وصیت مرحوم پدربزرگمان بگذاریم که منعقد شده باشد الان یک سال از مدت سی ساله بهره برداری از زمین انقضا یافته است.
ورثه آن مرحوم نه مدرک نشان می دهند و نه زمین را تحویل میدهند و ادعا می کنند زمین را پدربزرگتان به پدرمان فروخته است ضمنا ادعا میکنند چطور از زمینی که تبدیل به باغ کردیم بلند شویم و تحویل دهیم!؟
لطفا کامل ما را راهنمایی کنید و بگویید چگونه میتوان دادخواست تخلیه ید به انضمام هزینه دادرسی و اجرت المثل مدت تصرف غیرمجاز نمود؟
ضمنا تمامی دارایی و اموال مرحوم پدربزرگم بعد مرحوم مادرم به بنده رسیده است و بنده در تهران ساکن هستم و محدودیت حرکتی دارم میتوانم وکیلی اختیار نمایم تا بدون حضور بنده پیگیر این مشکل شود و حکم تخلیه به انضمام هزینه دادرسی و اجرت المثل مدت تصرف را بگیرد البته با شرط اینکه هزینه وکالت خود را از طرف دعوی بگیرد؟ آیا هزینه وکالت را با این شرط عنوان کرد و آیا وکلا می پذیرند؟؟

بینهایت ممنون میشوم کامل پاسخ دهید/سپاسگزارم!

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده شما نیار ب بررسی دارد و از وکیل متخصص راهنمایی بگیرید
تمامی موارد امکان پذیر است

سلام جناب
سوالات شما زیاده بهتر درخواست ارزیابی بدید بهتر بشه راهنمایی کرد و اگر سوالی نیاز بود پررسید
۱ - بله امکان خلع ید و انضمام هزینه دادرسی
۲ - با وکیل باید به توافق برسید ولی می شود