برای ادعای تصرف عدوانی به چه مدارکی نیاز دارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۹ #98941876

سلام
من یک آپارتمان دارم .نزدیک ۱۲سال پیش به یکی از اقوامم که منزل نداشت اجازه دادم که در خانه ام سکونت کند و هیچ کرایه ای از او نگرفتم بعد از چند سال آن فرد خانه ایی خرید
من هم به او گفتم که تخلیه کند اما توجهی نکرد چند مدت پیش رفتم در منزل و به او گفتم خانه را تخلیه کن شروع به داد و بیداد کرد و به من توهین های بسیاری کرد حتی شئ ای را به طرف من پرتاب کرد چند نفر هم آنجا جمع شدند که من هیچکدام از آنها را نمی شناسم که از آنها شهادت بگیرم
من هم از ترس آبرو آنجا را ترک کردم وآن آقا هنوز در خانه من سکونت دارد
ایا در صورت اثبات تصرف محکومیتی هم دارد؟مطمئنا در صورت شکایت ادعا می کند که ما به او نگفته ایم که تخلیه کند ومن هم شاهدی ندارم که ثابت کند چندین بار است به او گفته ام تخلیه کند با چه مدارکی میتوانم به دادگاه شکایت کنم؟ ایا فیلم ماشین او در حیاط من مدرک محسوب می شود؟
اگر در آینده تخلیه کند می توانم بخاطر آن چند سال از او شکایت کنم و این که این پروسه چه مدت طول می کشد؟چقدر احتمال دارد که دادگاه حق را به من بدهد؟خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا برای ایشان اظهارنامه ای ارسال و خواستار تخلیه شوید
و اگر کفایت نکرد با اسناد مالکیت و اظهارنامه دادخواست خلع ید و اجرت المثل مطرح نمایید.

درود بر شما ،مدارک مالکیت و سند بایستی وجود داشته باشد.

بادرودوسلام سندومدارک مالکیت لازم می باشد.

باسلام
بهتراست ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی برتخلیه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید سپس در صورت عدم رفع تصرف اگر دارای سند مالکیت هستید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید
در صورتی که سند مالکیت ندارید با مدرکی که اثبات کننده مالکیت شماست اقدام به شکایت تصرف عدوانی با توجه به داشتن سبق تصرف مطرح نمایید

تصرف عدوانی را میتوان هم حقوقی شکایت کرد هم کیفری که در صورتی که کیفری شکایت کنید حبس دارد ولی قابل گذشت هست

با درود سند مالکیت، و مدارک مالکیت..

برای دعوی رفع تصرف عدوانی باید سند مالکیت و مدرک مثبت سابقه تصرف را ارائه دهید