دریافت بازماندگی پدر و بازنشستگی کمیته امداد توسط زن مطلقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۳ #98816

سلام ... مادر بنده مطلقه است و ده سال است که عضو کمیته امداد است و امسال بازنشسته کمیته امداد میشود (که به گفته مسئولان کمیته امداد حقوق بازنشستگی اش یک سوم حقوق وزارت کار است) آیا این جمله صحیح است؟
و اگر مادربزرگم که از از مستمری بازماندگی پدربزرگ مرحومم (بازنشسته تامین اجتماعی) استفاده میکند ، فوت کند ، مادرم به عنوان دختر مطلقه میتواند حقوق بازماندگی پدر را دریافت کند (همزمان با دریافت حقوق بازنشستگی کمیته امداد که عرضدکردم در صدر سوال) و اگر نمیتواند میتواند در آن موقع از دریافت حقوق بازنشستگی کمیته انصراف دهد و حقوق بازماندگی پدر را بگیرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع را باید از همانجا سوال کنید و بنده اطلاعی از میزان حقوق ایشان ندارم. بله بعد از فوت مادربزرگ مادر شما میتوانند حقوق پدر خود را دریافت کنند.