آیا ملک مسکونی من که تکمیل شده ولی فاقد پایان کار و سند رسمی مالکیت در دفترخانه و اداره ثبت می باشد بابت مهریه قابل استعلام و توقیف است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۵ #98719272

با سلام ( سند رسمی زمین بنام شخص دیگری است ولی پروانه ساختمانی در شهرداری و قبوض به نام بنده است) تصرف مالکانه ینی چه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون سند بنام دیگری است،بابت مهریه قابل توقیف نیست.و استعلام
برای اموال دارای سند رسمی محقق میشود.

بادرودوسلام استعلام برای اموال دارای سندرسمی محقق می شود.

با سلام وقت بخیر
با توجه به وضع موجود توقیف از طریق اجراییات ثبت ممکن نیست .

سلام استعلام نسبت به اموال دارای سند رسمی صورت میگیره

چون سند به نام دیگری است بابت مهریه قابل توقیف نیست

در صورت وجود تصرف مالکانه و اثبات مالکیت قابل توقیف است.
طبق ماده ۱۰۱ قانون اجرای احکام مدنی : توقیف مال غیر منقولی که سابقه ثبت ندارد به عنوان مال محکوم‌علیه وقتی جایز است که محکوم‌علیه در آن تصرف مالکانه داشته و یا به موجب حکم نهایی مالک شناخته شده باشد.
هم چنین در صورت اقرار مالک رسمی بر مالکیت شخصی که سند رسمی ندارد یا رضایت مالک رسمی بر توقیف آن قابل توقیف خواهد بود.

با سلام
از آنجایی که فقط اموال دارای سند رسمی در اداره ثبت ، قابلیت استعلام را دارند ، اموالی که با مبایعه نامه منتقل شده باشند بر فرض استعلام هم در پاسخ استعلام ملک به نام دیگری یا همان مالک قبلی معرفی میشود.
تصرف مالکانه : تصرفی است که نشان دهنده مالکیت فرد بر آن مال است. فقط یک مالک میتواند آن را اعمال کند ، مثل خرید و فروش ، تعمیرات ، بازسازی ، تخریب و سکونت طولانی و... که هه در کنار هم نشانده مالکیت فرد بر آن مال است ، بر خلاف مستاجر یا یا کسی که مال به امانت نزد اوست که تصرفات محدود دارند.