آیا به تنهایی میتوانند اقدام به معامله نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #98575138

سلام
پدر طبق نظریه کمیسیون پزشکی بدلیل اختلال شناختی قادر به انجام امور مالی خود نمیباشد و لازم است در انجام این گونه امور از نظر مشاور مورد اعتماد بهره مند شود.
آیا به تنهایی میتوانند اقدام به معامله نمایند؟
نظر دادگاه این است که ایشان محجور نمیباشند.

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به استناد نظریه پزشکی قانونی می توانید تقاضای صدور حکم حجر ایشان را نمایید و در صورت رد خواسته نسبت به ان اعتراض نمایید
تارمانی که حکم حجرایشان صادر نشده است به نظر نمی توان ایرادی به معاملات گرفت

سلام

چنانچه دادگاه حکم حجر ایشان را صادر نکرده ولی حکم داده که معامله یا سایر تصرفات مالی ایشان با اخذ مشاوره با امین اموال باشد چنانچه این مشاوره اخذ نشود معامله باطل است.