آیا صرفا خرید میوه و غذا برای منزل، نفقه زوجه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۱۰۲ #98530972

سلام
اگر مرد غذا میوه برای خانه بخرد، برای بچه هایش پول بدهد ولی به زن نه بعضی وقتا اونم نقد.
آیا خرید غذا و میوه برای زن نفقه محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر زوجین با یکدیگر زندگی می کنند فرض بر این است که نفقه پرداخت می شود

نفقه صرفا پول نقد نیست بلکه شامل تمام نیازهای متعارف زوجه متناسب با شان زوجه شامل مسکن پوشاک غذا هزینه های بهداشت و درمان اثاث البیت است بنابراین غذا جز نفقه محسوب میشود اما تنها خرید غذا نفقه نیست بلکه شامل تمام نیازهای ی متعارف زوجه می‌باشد البته زوجه می‌تواند درخواست کند که نفقه او به صورت نقدی پرداخت گردد

خیر مصادیق نفقه همسر و افراد واجب النفقه همه نیازهای متعارف آنها از جمله خوراک پوشاک مسکن درمان وبهداشت و خدمتکار در موارد استثنا را شامل میشود.

خیر پوشاک و غیره هم جزو نفقه است

با سلام
نفقه طبق شرع و قانون تهیه مسکن خوراک پوشاک هزینه های بهداشتی و درمانی و... میباشد و پول تو جیبی نفقه محسوب نمیشود

سلام همراه گرامی
نفقه مجموعه نیازمندی های متعارف خانم در زندگی مشترک است و شامل خورد و خوراک و پوشاک خانم و فرزندان می شود و با توجه به وضعیت زندگی هر منطقه تعیین می شود به چه شکلی است ولی هرحال نظر به وضعیت اقتصادی که در آن قرار داریم همه به گونه ای با مشکلات مالی درگیر هستند

نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض
نفقه نباید لزوما وجه نقد باشد. عدم پردخت وجه نقد در صورت تامین موارد مصداقی نفقه به معنی عدم پرداخت نیست