اجرای مهریه در محل ثبت ازدواج یا محل سکونت فعلی اجرا گذاشته شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۴ #98348462

باسلام. بنده قصد به اجراگذاشتن مهریه خود را از طریق ثبت دارم. عقد ازدواجم در تهران اتفاق افتاده اما محل سکونت فعلی من و همسرم و محل کار ایشان در شیراز است. لطفا راهنمایی بفرمایید پس از مراجعه به دفتر ثبت ازدواج در تهران و گرفتن نامه اجرا، این نامه را از طریق اداره ثبت کدام یک از دو شهر (محل وقوع عقد یا محل سکونت،) میتوانم به جریان بیندازم ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق محل اموال توقیف صورت می گیرد.

با سلام، توقیف در محلی است که اموال هستش

توقیف در محل اموال صورت می گیرد

هرجا که اموال غیر منقول قابل توقیف وجود دارد می توانید اقدام کنید

سلام.اداره ثبت محلی که همسرتان اموال غیرمنقول دارند

با سلام مرجع رسیدگی کننده جای است که اموال شوهر شما آنجاست ومعرفی میکنید