اگر کسی برای جرح شهود پرونده ای که در آن متهم است به ضرب و شتم همسرش اقدام به شکایت صوری از شهود پرونده نماید آیا دادگاه جرح شهود را میپذیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۱ #98220860

با سلام
اگر کسی برای جرح شهود پرونده ای که در آن متهم است به ضرب و شتم همسرش اقدام به شکایت صوری از شهود پرونده با عناوین توهین و افترا و تهدید نماید آیا دادگاه جرح شهود را می پذیرد؟ چگونه می توان برای دادگاه روشن کرد که این شکایت صوری و فقط برای جرح شهود بوده است ؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تشخیص ارزش اثباتی شهادت با قاضی است ، صرف شکایت چیزی را ثابت نمیکند .

بنام خدا،صرف شکایت از شهود، دلیل بر عدم اعتبار و صلاحیت شهود نخواهد بود مگر اینکه اثبات شود.

قبول شهود با قاضی هست

سلام اگر ادعایی می کند باید خودش اثبات کند وگرنه پذیرفته نمی شود

سلام
اعتبار شهادت شهود با دادگاه است .

سلام

اعتبار شهادت شهود با دادگاه است .
در پرونده علیه شهود ، اگر بدون دلیل باشد و واهی بودن شکایت اثبات گردد شهود می توانند به اتهام افترا از متهم شکایت کنند .

ازجمله شرایط قانونی شاهد می توان به این موارد اشاره نمود :
۱- بلوغ ،

۲- عقل ،

۳- ایمان ،

۴- طهارت مولد ( حلال زاده بودن ) ،

۵- عدالت ،

۶- نداشتن نفع شخصی در دعوا ،

۷- نداشتن دشمنی با طرفین دعوا ،

۸- عدم اشتغال به ولگردی و تکدی گری .

پس تنها در صورت دارا بودن همه این شرایط است که شهادت شاهد معتبر خواهد بود و قاضی می تواند بعنوان یک دلیل شرعی به آن استناد کند و بر اساس آن حکم بدهد .