عواقب فسخ قرارداد از طرف موجر چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۷ #98178923

سلام
درهنگام عقد قرارداد اجاره در بنگاه هیچ مبلغی به جز یک میلیون تومان مبلغ بیعانه به بنده که موجرهستم ازطرف مستاجر پرداخت نشده است.
بعداز۴۸ساعت نصف مبلغ رابه بنگاه پرداخت کرده و بنده به دلیل عدم صداقت و بدقولی های فراوان مبلغ راتحویل نگرفتم و خواستارفسخ قراردادشده ام ازطرف مستاجربامن تماس گرفته شد وگفتند به دلیل فسخ بایستی کمیسیون کامل و یک ماه اجاره به عنوان ضرروزیان پرداخت کنم و یا به دادگاه حل اختلاف شکایت می کند
ایا حق چنین کاری دارد؟ باتوجه به اینکه درزمان امضای قرارداد هیچ مبلغی به بنده تسلیم نشده و رسیدی بابت این ندارد.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله جون عقد اجاره منعقد شده ولی برای پاسخ دقیقتر بایستی قرارداد مطالعه شود.

سلام اگر قرارداد امضا شده دارای اعتبار کامل است . اگر در قرارداد شرط شده که تحویل منزل منوط به پرداخت کامل ودیعه هست ، می توانید از دادن کلید امتناع کنید تا ودیعه به شما پرداخت شود . در غیر اینصورت یا باید با توافق با مستاجر ، قرارداد اقاله شود یا این که از طریق شورا یا دادگاه دادخواست مطالبه ودیعه مطرح نمایید .

باسلام
دریافت همان مبلغ یک میلیون تومان بعنوان بیعانه دلیلی است بر انعقاد عقد اجاره و به تبع آن پرداخت الباقی ودیعه از سوی مستاجر و تحویل مورد اجاره از طرف شما
پرداخت کامل کمیسیون و یکماه اجاره بعنوان ضرر وزیان هم وقتی محقق میشود که در قرارداد اجاره چنین شرطی قید شده باشد

با سلام دریافت یک میلیون تومان از بیعانه باعث میشود که عقد اجاره را منعقد شده بدانیم بنابراین در این صورت مستاجر متعهد به پرداخت بقیه ودیعه و شما نیز به تحویل کلید محل اجاره متعهد خواهید بود.
و فسخ اجاره با توافق طرفین خواهد بود. پرداخت کمیسیون بنگاه و یک ماه اجاره مشروط به پیشبینی در قرارداد است.