آیا با توجه به توکیل بغیر بودن وکالت فروش خودرو ایشان میتوانند از من به جرم فروش حواله شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۸ #97862786

با سلام. من در سال ۹۷ حواله یک خودرو برلیانس را به صورت وکالتی توکیل به غیر خریدم بعد از مدتی به آقایی در شهرستان فروختم و خودرو رو ایشان سال ۹۹ در شهرستان تحویل گرفتن. حالا برای تعویض پلاک و سند این آقا خیلی بی خیال هستند و فعلا پاسخگو نمیباشند و شخص اولی که من حواله را خریدم مدام تماس میگیرد و من را تهدید به شکایت میکند که چرا حواله ماشین را فروختی و من تو را میشناسم و میخوام ازت شکایت کنم.
ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دا خواست الزام به فک پلاک دهید

سلام دادخواست فکر پلاک بدهید.

اگر شما مبایعه نامه ای ندارید و صرفا وکالتی خرید و فروش کردید می بایست مالک اصلی خودرو نسبت به تقدیم دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و نیز تقاضای دستور موقت توقیف خودرو اقدام نمایند.

بااحترام
جهت تسریع مشکل توقیف و رفع پلاک نمایید

سلام خیر نمیتواند شکایت نماید .دادخواست الزام به فک پلاک و بدوا دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو جهت جلوگیریراز سواستفاده های احتمالی مطرح نمایید

با سلام ... امکان شکایت وجود ندارد و همچنین دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

بنام خدا،نمیتوانند علیه شما شکایت کنند.دادخواست الزام به فک پلاک خودرو ارائه دهید.