همسرم در منزل نیست و از من شکایت عدم تمکین کرده چگونه می توانم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #97675430

همسرم (زوج) بعد از درگیری با من از منزل مشترکمون رفت و حتی تلویزیون و لباسها خودش رو هم با خودش برد و به من گفت برو هرچی قانون میگه همونکار رو انجام بده و من هم مهریه ام رو به اجرا گذاشتم و او بخاطر این کار من از من شکایت عدم تمکین کرده که من منزل رو ترک کردم و با وجود اصرار خودش و وساطت بستگان حاضر به برگشت نشدم درحالی که من در این مدت در منزل مشترکمون بودم و همسایه ها هم من رو دیدن ولی شبها به منزل پدرم میرفتم و او در این مدت یا اصلا نمیومد یا فقط پنج دقیقه میومد و میرفت حتی یک بار هم با من رابطه داشتن
تو این مدت هم به تمام بستگان گفتن که قصد ادامه زندگی نداره
الان با توجه به این شرایط ایشون در دادگاه میتونن عدم تمکین من رو ثابت کنند؟
من باید در مقابل اظهارات دروغ ایشون چکار کنم؟ استشهادیه از همسایه و بستگانم ببرم دادگاه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همان استشهادیه برای شما کافی است
و همسرتان نبود شما در منزل را باید ثابت کنند

اگرترک منزل شما موجه نباشد .محکوم به تمکین می شوید .‌ملاک محکومیت تمکین ، نبودن شما درمنزل مشترک الان هست ،

با سلام ووقت بخیر
همسرتون باید با توجه به ادله محکمه پسند برای الزام یه تمکین اقدام کند و حال بستگی به نظر قاضی پرونده دارد که دلایل ایشون رو بپذیرد یا خیر .