بخشش مهریه و نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵۱ #97589106

سلام وقتتون بخیر.
خانمم میخواد مهریه و همه ی نفقه و هر چیزی بهش دادم رو روی یک برگه ببخشه چی باید بنویسه که قانونی باشه

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دفاتر اسناد رسمی قالب های آماده موجود میباشد

باید به دفتر خانه اسناد رسمی مراجعه کنید. در آنجا با توجه به خواسته شما برایتان سند تنظیم میشود.

دفاتر اسناد رسمی بارها چنین اسنادی را تنظیم کرده اند به یکی از این دفاتر مراجعه کنید

فقط ثبت دفتری در دفترخانه مورد قبول میباشد

با سلام
درخواست شما انجام خدمات حقوقی است
به طور کل در خصوص مهریه حتما کلمه بری نمود را در متن قید نمائید لیکن نفقه حال و گذشته بری می شود و نفقه آینده پس از حال شدن قابل اخذ میباشد

طبق رویه قضایی نفقه و مواردی که در زندگی زناشویی آینده ایجاد می شود همانند اجرت المثل عمل زن به دلیل مخالفت را نظم عمومی قابل بخشش نیست
برای مهریه دوچیز مهم است اینکه بخشیدن مهریه ایشون قابل رجوع هست و شما باید با طرقی که هبه غیرقابل برگشت می شود آن را غیرقابل رجوع کنید مثلا شرط رجوع راساقط کند ویا درقبال بخششون مثلا یک شی تقریبا باارزش بهشون بدین
و دوم اثبات بخشش مهریه هستش
چون مهریه در سند رسمی اومده شما باید به فکر اثبات آن درصورت مشکل و ادعای آینده باشین
مثلا در سند رسمی یا سندعادی با دوشاهد مرد و.... نوشته شود یا حتی در خود سند ازدواج قید گردد و سردفتر تایید نماید

می توانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و در غالب ابرا دین سندی تنظیم نمایید.