الزام به تمکین رای به نفع من میشه یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۵ #97554805

با سلام
خانمم بدونه هیچ دلیل خاصی منزل مشترک را ترک کرده و بهانه کرده تا یک واحد آپارتمان نزنی به اسمم حاضر به بازگشت نیست
رفته دادسرا به اتهام ترک انفاق و ضرب وجرع عمدی و تهدید به قتل ازم شکایت کرده که خوشبختانه دادسرا نه ضامنی ازم خواستن بعد چند ماه منع تعقیب شدم بعدا اعتراض زد دادگاه اعتراضش رد کرد الان سوالم اینه که
۱_میتونه طلاق بگیره چون دادخواست طلاق از طرف زوجه زده و هیچ گونه گواهی پزشکی قانونی نداره و فقط به دروغ میگه شاهد دارم
۲_الزام به تمکین زدم ولی چون در جلسه دادگاه گفت شاهد دارم وقت نظارت برای چند ماه بعد
منم چندین شاهد دارم که رفتن ولی حاضر به بازگشت نیست میگه امنیت جانی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ایشان برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند...

باسلام و درود باتوجه به توضیحات مذکور طلاق منتفی می باشد.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است طلاق منتفی است.

باسلام
تصمیم گیری نهایی با قاضی طبق مستندات است
ایشان برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند

باسلام طلاق حق مرد است مگر با اثبات عسر وحرج مستمر زن که باتوضیحات داده شده طلاق منتفی است

سلام
زوجه تا وقتی که نتواند اثبات کند موضوع نداشتن امنیت جانی رو به علت عدم تمکین ناشزه محسوب میشود و مستحق نفقه نیز نمی باشد و رای عدم تمکین به نفع شما صادر میشود.و در مورد ادعای ضرب و جرح نیز اگر نتواند ادعا را اثبات کند دادگاه نمیتواند حکم به طلاق بدهد.

هر موضوعی ک در قالب مانع تمکین از جانب زوجه مطرح شود مستلزم اثبات است از جمله عدم امنیت جانی در منزل زوج،
حسب توضیحات شما اگر مانع دیگری برای تمکین نباشد اصولا میبایست ملزم ب تمکین شوند بموجب رای دادگاه
در موضوع طلاق در مواردی با احراز کراهت و بذل حق و حقوق مالی رای ب طلاق خلعی داده می‌شود ک بستگی ب تشخیص مقام قضایی دارد ورنه عسر و حرج وفق توضیحات قابل اثبات نخواهد بود