ملک به نام شخص دیگری است،آیا می توانم دادخواست خلع ید علیه متصرف ملک را بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #97439655

با سلام
آیا جهت ارایه دادخواست خلع ید در صورتی که سند ملک بنام شخص دیگری(همسرسابقم)باشد ولی من رای قطعی دادگاه مبنی بر الزام صاحب سند به انتقال ملک بنام اینجانب و دستور اجرای احکام به دفتر خانه برای انتقال سند را داشته باشم می توانم دادخواست خلع ید علیه متصرف ملکم را بدم طبق نظریه ۲۱۸۶/۷ اداره حقوقی قوه قضاییه که در مورد وجود رای قطعی دادگاه است.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور سند میتوانید خلع ید نمایید ولیکن میتوانید با هماهنگی اجرائیات نامه ای مبنی بر مالکیت دریافت نمایید و سپس دادخواست خلع ید را عنوان نمایید .

با سلام ووقت بخیر
دادخواست خلع ید به ظرفیت کسی که درحال حاضر ملک به نامش هست بدهید .