عدم صداقت و مشکل همسر و فریب در ازدواج را چگونه میتوانم پیگیری کنم؟

همسر من به مدت ۱۶ ماه از ازدواج ما میگذرد ایشان تا به دو ماه پیش کتمان میکردند که پریود نمیشوند و پیش ۵ دکتر متفاوت در مهاباد و ارومیه با دوران درمان متفاوت را طی کردیم و پیش هر دکتر و خود بنده میگفت قائدگی دارم . که این مدت ۱۶ ماه گذشت .اخرین دکتر به من اعلام کرد همسر شما مادرزاد قاعدگی نداشته اند .پس از اطمینان از دو سونوگرافی و تست.
این سوال قائدگی هم توسط بنده و هم مادرم در دوران نامزدی پرسیده شده و هر سری دروغ تحویل گرفتیم.
ایشان دارای تخمک های سالم میباشد ولی فاقد رحم میباشد تنها راه رحم اجاره ای میباشد و برای اهل سنت این نوع در شرع قابل قبول نمیباشد با توجه احکام اهل سنت. من همسرم که در هفته اخر اقدام به خودکشی از طریق قرص خوردن و .. میکرد بعد از طریق تماس با اقای وکیل گفت که خانواده شما خانم باید در جریان باشند بهمین خاطر دو عموی بنده که پسر عمه ی همسرم نیز میشوند بهمراه پدرم در کمال احترام همسرم را به خانه پدرش بردند.تا یک ماه از طریق کدخدا منشی برخورد کردیم تا به دادگاه نکشد حال انها . که الان دو ماه است خانه پدرش هست حال آنها میگویند مهریه میخواهیم و از هر گونه حقی که قانون به انها بدهد نمیگذرند.
با توجه به اینکه همسر بنده از بنده هیچ طلبی ندارد .برادرش اتش بیار و همه کاره اش هست و راضی نیست توافقی از هم جدا شویم میگوید شما دختر ما رو بی آبرو کردید در صورتی که هر ابرو ریزی و خیانت بوده در حق من شده .
بنده استادکار هستم ماهی با یک میلیون و ۲۰۰ اجاره خانه و کمک میکنم در هزینه خرج خانواده پدرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید و هزینه دادخواست و راه حل را بهم نشان بدهید .
ایا دادگاه حق را به همسرم میدهد یا به من؟
من با وجود این همه دروغ و خرج حاضرم دست از همه چیز بکشم فقط از همدیگر جدا شویم
ایا قانون مهریه همسرم را بعنوان حق خودش تلقی میکند؟
من به چه روش میتوانم از انها شکایت کنم که بتوانم انها را سر جایشان بنشانم؟
با تشکر

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۷۵ #97359011
مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سلام در صورتی که شما بتوانید اثبات نمایید تدلیس در نکاح صورت گرفته حق فسخ خواهید داشت و مهریه ای نیز به زوجه تعلق نخواهد گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
توحید میدانی
توحید میدانی ۱.۲ کارشناس ارشد حقوق
۴.۹ / ۵ (۱,۱۱۶) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر ۱.۰ کارشناس حقوقی
۴.۷ / ۵ (۶۶۳) دیدگاه

سلام
پس از تصمیم نهایی برای شکایت باید به واحد تنظیم دادخواست مراجعه کنید. پس از تکمیل دادخواست باید به انضمام اسناد ومدارک مورد نیاز که بیشتر فتوکپی شناسنامه و عقد‌نامه است به واحد تمبر مراجعه شود.
کمیسیون پزشکی قانونی اعلام نظر می کند به قاضی و طبق ادله و دلایل موجود بررسی می شود در دادگاه
در مقابل فریب در ازدواج دو راهکار وجود دارد. فرد فریب خورده یا می تواند از طریق کیفری شکایت کند که در این صورت ۶ ماه الی ۲ سال حبس تعیین میشود [۸]یا میتواند اقدام حقوقی کرده تقاضای حق فسخ کند . فسخ ازدواج تشریفات خاص طلاق را ندارد و فریب خورده میتواند به راحتی نکاح را فسخ کند

شما بنا به دلایل ذیل احتمالا قریب به یقین دادخواست فسخ نکاح شما به نتیجه نخواهد رسید ،
اولا خیار فسخ فوری است و در حالی که ۱۶ ماه از ازدواج شما میگذرد و دادگاه بی اطلاعی شما طی ۱۴ ماه که ادعا دارید مسموع نخواهد کرد .
ثانیا همسر شما در زمینه امیزش جنسی مشکلی نداشته و از لحاظ علمی نیز نابارور محسوب نمیشود، چرا که از طریق اجاره رحم احتمال توالد هست.
ولی چنانچه قصد جدا شدن از همسرتان دارید صرفا میتوانید از طریق تقدیم دادخواست طلاق و تادیه تمام دیون زوجه اعم از مهریه و سایر دیون در صورت وجود اقدام نمایید.

با سلام و احترام.. اثبات تدلیس در نکاح و تقاضای فسخ به استناد فریب توسط ایشان مشکل می باشد لکن به نظرم بایکی از وکلای شهر خودتان مشورت و تقاضای همکاری کنید اگر نتوانید نکاح را فسخ کنید و شما متقاضی طلاق باشید باید مهریه ایشان را بپردازید