عدم صداقت و مشکل همسر و فریب در ازدواج را چگونه میتوانم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۸۴ #97359011

همسر من به مدت ۱۶ ماه از ازدواج ما میگذرد ایشان تا به دو ماه پیش کتمان میکردند که پریود نمیشوند و پیش ۵ دکتر متفاوت در مهاباد و ارومیه با دوران درمان متفاوت را طی کردیم و پیش هر دکتر و خود بنده میگفت قائدگی دارم . که این مدت ۱۶ ماه گذشت .اخرین دکتر به من اعلام کرد همسر شما مادرزاد قاعدگی نداشته اند .پس از اطمینان از دو سونوگرافی و تست.
این سوال قائدگی هم توسط بنده و هم مادرم در دوران نامزدی پرسیده شده و هر سری دروغ تحویل گرفتیم.
ایشان دارای تخمک های سالم میباشد ولی فاقد رحم میباشد تنها راه رحم اجاره ای میباشد و برای اهل سنت این نوع در شرع قابل قبول نمیباشد با توجه احکام اهل سنت. من همسرم که در هفته اخر اقدام به خودکشی از طریق قرص خوردن و .. میکرد بعد از طریق تماس با اقای وکیل گفت که خانواده شما خانم باید در جریان باشند بهمین خاطر دو عموی بنده که پسر عمه ی همسرم نیز میشوند بهمراه پدرم در کمال احترام همسرم را به خانه پدرش بردند.تا یک ماه از طریق کدخدا منشی برخورد کردیم تا به دادگاه نکشد حال انها . که الان دو ماه است خانه پدرش هست حال آنها میگویند مهریه میخواهیم و از هر گونه حقی که قانون به انها بدهد نمیگذرند.
با توجه به اینکه همسر بنده از بنده هیچ طلبی ندارد .برادرش اتش بیار و همه کاره اش هست و راضی نیست توافقی از هم جدا شویم میگوید شما دختر ما رو بی آبرو کردید در صورتی که هر ابرو ریزی و خیانت بوده در حق من شده .
بنده استادکار هستم ماهی با یک میلیون و ۲۰۰ اجاره خانه و کمک میکنم در هزینه خرج خانواده پدرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید و هزینه دادخواست و راه حل را بهم نشان بدهید .
ایا دادگاه حق را به همسرم میدهد یا به من؟
من با وجود این همه دروغ و خرج حاضرم دست از همه چیز بکشم فقط از همدیگر جدا شویم
ایا قانون مهریه همسرم را بعنوان حق خودش تلقی میکند؟
من به چه روش میتوانم از انها شکایت کنم که بتوانم انها را سر جایشان بنشانم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سلام در صورتی که شما بتوانید اثبات نمایید تدلیس در نکاح صورت گرفته حق فسخ خواهید داشت و مهریه ای نیز به زوجه تعلق نخواهد گرفت

سلام
پس از تصمیم نهایی برای شکایت باید به واحد تنظیم دادخواست مراجعه کنید. پس از تکمیل دادخواست باید به انضمام اسناد ومدارک مورد نیاز که بیشتر فتوکپی شناسنامه و عقد‌نامه است به واحد تمبر مراجعه شود.
کمیسیون پزشکی قانونی اعلام نظر می کند به قاضی و طبق ادله و دلایل موجود بررسی می شود در دادگاه
در مقابل فریب در ازدواج دو راهکار وجود دارد. فرد فریب خورده یا می تواند از طریق کیفری شکایت کند که در این صورت ۶ ماه الی ۲ سال حبس تعیین میشود [۸]یا میتواند اقدام حقوقی کرده تقاضای حق فسخ کند . فسخ ازدواج تشریفات خاص طلاق را ندارد و فریب خورده میتواند به راحتی نکاح را فسخ کند

شما بنا به دلایل ذیل احتمالا قریب به یقین دادخواست فسخ نکاح شما به نتیجه نخواهد رسید ،
اولا خیار فسخ فوری است و در حالی که ۱۶ ماه از ازدواج شما میگذرد و دادگاه بی اطلاعی شما طی ۱۴ ماه که ادعا دارید مسموع نخواهد کرد .
ثانیا همسر شما در زمینه امیزش جنسی مشکلی نداشته و از لحاظ علمی نیز نابارور محسوب نمیشود، چرا که از طریق اجاره رحم احتمال توالد هست.
ولی چنانچه قصد جدا شدن از همسرتان دارید صرفا میتوانید از طریق تقدیم دادخواست طلاق و تادیه تمام دیون زوجه اعم از مهریه و سایر دیون در صورت وجود اقدام نمایید.

با سلام و احترام.. اثبات تدلیس در نکاح و تقاضای فسخ به استناد فریب توسط ایشان مشکل می باشد لکن به نظرم بایکی از وکلای شهر خودتان مشورت و تقاضای همکاری کنید اگر نتوانید نکاح را فسخ کنید و شما متقاضی طلاق باشید باید مهریه ایشان را بپردازید