چگونه و از کجا میتوانم استعلام کنم زمین آیا واقعا به نام همسرم هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۳۶ #97260674

با سلام، برای مهریه از طریق دفترخانه اقدام کرد و سه روز بعد همسرم خودرو اش را به نام دوستش کرده که با دادخواست فرار از دین خواستم ماشین را پس بگیرم مبایعه نامه آوردند که دو ماه قبل یک زمین از دوستش گرفته و ماشین را به عنوان طلبش داده، با پرس و جو از املاک بهارستان اصفهان زمین به نام یک خانم هست حال چگونه و از کجا میتوانم استعلام کنم زمین قولنامه ای آیا واقعا به نام همسرم هست یا خیر و آیا قبلا به نام آن آقا بوده یا کل معامله صوری هست؟ ممنون میشوم راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
استعلام مالکیت اسناد عادی و دست‌نویس و قولنامه ای ممکن نیست .تنها اسناد رسمی در اجراییه اداره ثبت قابل استعلام است

سلام و درود
امکان استعلام در خصوص اسناد عادی میسر نیست
موفق و موید باشید

انتقالات صورت گرفته رسمی قابل استعلام می باشد.در خصوص سند عادی نمی توانید استعلام نمایید.

اگر قول نامه ای باشد در جایی ثبت نشده

سلام

مشکل به نظر میآید مگر اینکه از طریق کد رهگیری مشاور املاک مربوطه جستجو گردد ( سازمان ثبت اسناد و املاک)

بادرود
میتوانید از مالک اصلی بخواهید که عدم فروش زمین به همسر شما را در دادگاه اعلام کند

اگر به صورت دستی باشی جایی ثبت نمیشود