فسخ وکالت بلا عزل در دفترخانه و دادگاه به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۲ #97137957

فسخ وکالت بلا عزل در دفترخانه و دادگاه چگونه است؟
چه راه هایی برای فسخ وکالت بلا عزل وجود دارد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر وکیل جدید بگیرید دو وکیل خواهی داشت که وکیل قبلی نتواند مورد وکالت قرار گیرد .

وکالت بلاعزل تنها با فوت و حجر ویا توافق طرفین قابل فسخ خواهد بود اما چنانچه در وکالتنامه ضم وکیل را از خود سلب نکرده اید می توانید ضم وکیل نموده و انجام امور وکالت را باتفاق انجام دهند

در دفترخانه با رضایت وکیل و در دادگاه باید دلیل قانونی باشد

امکان عزل یا فسخ وجود ندارد فقط می توانید به وکیل مزبور وکیل جدید اضافه کنید

با سلام
وکالت بلاعزل قابل فسخ نبوده و تنها با فوت و حجر طرفین اعتبار خود را از دست می دهد ولیکن چنانچه در وکالتنامه ضم وکیل را از خود سلب نکرده اید می توانید ضم وکیل کرده و انجام مورد وکالت را مجتمعا و متفقا وکالت دهید و طی اظهارنامه ای نیز این مورد را به وکیل اول اطلاع دهید.

سلام
شما امکان عزل وکیل بلاعزل را ندارید اما میتوانید وکیل دیگری را همزمان با ایشان منصوب کنید که متفقا وکالت نمایند.

سلام.به وکیل قبلی وکیل جدیدی اضافه کنید که به صورت مجتمعا مورد وکالت را انجام دهند تا وکیل اول نتواند به تنهایی مورد وکالت را انجام دهد