با همین مدرک پرونده مختومه میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۱ #96957370

با سلام من متاهل هستم و با همسرم خیلی سال هست که مشکل دارم دو سال پیش با یه دختر خانم آشنا شدم و دفترچه صیغه محرمیت هم داریم آیا امکان داره قاضی بنا به درخواست شاکی به کارشناس خط بدن که مشخص بشه چه زمانی بوده آیا چنین امکانی هستش؟ و اینکه صیغه نامه ما در محضر بوده و مهر برجسته هم دارد و با همین مدرک پرونده مختومه میشه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما واضح نیست
اما امکان تشخیص توسط کارشناس وجود دارد.

باسلام واحترام بله درکارشناسی مشخص میگردد

با سلام،بله امکان ارجاع به کارشناس هست.

سوال مبهم است،اما با توجه به آنکه سند رسمی است ،فقط ادعای جعل شنیده می شود.

سلام، سند شما سند رسمی است نیازی به کارشناسی خط ندارد.

سلام و وقت بخیر.
هرچند سوالتون گنگ و نامفهوم هست اما بنظر میاد خانمتون شکایت رابطه نامشروع از شما کرده است.اولا با استعلام از خود دفتر رسمی ازدواج،تاریخ عقد و تنظیم سند مشخص خواهد شد و نیازی به کارشناسی نیست اما اگر هم به کارشناسی ارجاع بشه،قابل تشخیص خواهد بود‌.ثانیا شما و خانم هردو میتونید اقرار کنید که صیغه محرمیت بصورت شفاهی خوانده شده براتون و رابطه نامشروع نبوده و صرفا بعدا اقدام به ثبت نموده اید.ثالثا خانم اول شما میتونه به دلیل ازدواج مجدد شما حتی اگر موقت هم بوده باشه، تقاضای طلاق به استناد شروط ضمن عقد بکند و به راحتی جدا شود.
موفق باشید

بله امکان ارجاع به کارشناسی جهت تعیین زمان تنظیم می باشد و سوال بعدی شما مشخص نمی باشد