بعد از ۶ سال و گم کردن لاشه چکهای برگشتی و نبود شاکی میتوان اعلام مفقودی کرد و سو اثر گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۲۶ #96755

سلام و عرض ادب؛
بند ۴ عدد چک برگشتی دارم که در سال ۹۱ داده بودم و برگشت خورد در همان زمان مقرر و منم بعداز چند روز پرداخت کردم و لاشه برگشتی هارو گرفتم و اقدامی برای سواثر نکردم و پیگه هم از حسابم استفاده نکردم تا به امروز که حدود ۶ سال میشود،برای وام ازدواجم اقدام کردم اما بعد از استعلام متوجه شدم در سیستم بانک مرکزی ثبت شده.و وامو‌پرداخت نکردن و گفتن تا رفع سو اثر نمیتونم‌وامو بگیرم.چون لاشه هارو گم کردم و به اشخصی که چک داده بودم هم دسترسی ندارم رفتم اعلام مفقودی کردم.خواستم بدونم ایا بعد از نظر شورای حل اختلاف سو اثر هم انجام میشه و چقدر زمان میبره این پروسه.در ضمن هیچ پرونده شکایتی هم ندارم و هنوز محل سکونت در همان جای قبل و‌مجهول المکانم نیستم.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی علیه شما نشده باشد سوء اثر از بین خواهد رفت لذا مدت زمان آنرا باید از بانک سوال کنید.