آیا با گذشت دو سال و بدون داشتن قرارداد می توانم نسبت ساعات اضافه کاریم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۲ #96721519

سلام من سال ۹۷به مدت سه ماه در یک بیمارستان دولتی مشغول به کار شدم که بخشی که من کار میکردم خصوصی محسوب می شد قرارداد با من نبستند اما بیمه شدم این سه ماه ،حقوق ثابتمو گرفتم ساعت کاریم تا۴بود اما تا ۸ هم مجبور بودیم بمانیم به اجبار وگرنه نمیتونستیم به کارمون ادامه بدیم قرار بر این بود که اضافه کار ماهای اتی واریز بشه که نشد و‌نهایتا گفتن ما قرار نبوده اضافه کار بدیم به شما ،من اگر میدونستم که اضافه کاری وجود نداره غیر ممکن بود ۱۲ساعت در زیر زمین یک بیمارستان بدون نور افتاب و تهویه مناسب و اینکه در معرض اشعه هم باشه کار کنم،آیا بعد از دوسال و بدون داشتن قرارداد میتوانم حقمو بگیرم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چون مدرکی جهت اثبات کار در ان ارگان ندارید که طبق ان بتوانید حقوق مندرج در قرار داد رو درخواست کنید

با سلام در صورت اثبات ادعای خویش میتوانید دادخواستی علیه شرکت مربوطه در اداره کار محل کار خویشمطرح نمایید