میتونم مجدد تقاضای مهریه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۷۴ #96147928

در طلاق توافقی خلعی من اقدام کردم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام اگربه طلاق رجعی برگردید .زوج هم حق رجوع خواهد داشت

سلام اگر حق مطالبه مهریه را اسقاط کردید یا مرد را از پرداخت مهریه ابراء کردید دیگر نمی توانید رجوع کنید .اما اگر در حد توافق باشد و با عدم انجام تعهد مندرج در توافقتان می تواند طلاق به رجعی تبدیل شود

بستگی به مدت زمان عده دارد و اینکه حق رجوع را باطل کردید یا نه

درمدت عده میتوانید رجوع کنید.

سلام. شما در صورت رجوع از خلع طلاقتون رجعی و برای مرد حق رجوع است

با سلام
این موضوع بستگی به دادنامه صادره دارد .

با سلام و احترام
عده طی شده است یا نه؟
حق رجوع را ساقط کرده اید یا نه؟
بستگی دارد.