در صورت قسم دروغ همسرم، بعد از قسم من، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #96029914

با سلام
اینجانب با دو نامه ی پزشکی قانونی از همسرم بابت ضرب و جرح شکایت کردم، امروز خانم دادیار مرا خواستن و گفتن ابلاغ برای هر دوتون صادر میکنم که همزمان بیایید اینجا و برای همسرم علاوه بر ابلاغ، جلب هم صادر میکنم که اگر نیامد جلبش کنند و بیاورندش، من علاوه بر نامه ی پزشکی قانونی شاهد هم دارم امروز پرسیدم لازمه با شاهدم بیام که گفتن نه لازم نیس خودت تنها بیا و به خانم دادیار گفتم همسرم همه جا منکر زدن من شده و یک کلام فقط میگه من نزدم و من چکار کنم پس؟
که ایشون گفتن تو اگه یه قسم بخوری من حکم لازم رو میدم و منم قبول کردم و گفتم اصن همین الان هم حاضرم قسم بخورم. حالا سوالم اینه که اگه اون روز من قسم خوردم و ایشون هم برای بی اثر کردن قسم من، قسم دروغ بخورن که نزدمش اونوقت تکلیف چیه؟
و سوال بعدی اینکه خود خانم دادیار حکم لازم رو صادر میکنن یا ما باید بریم دادگاه و مراحل دیگه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات نظر دادیار نسبت به انجام جرم مثبت است و اگر با قسم شما همسرتان هم قسم بخورد به شهود استناد میشود ، بهرحال ایشان را محکوم میکنند

پرونده فعلا درمرحله تحقیقات است ، پس از تکمیل تحقیقات ، آن موقع پرونده به دادگاه ارسال میشود جهت تشکیل جلسه رسیدگی

از شهود تحقیق خواهد شد. قاضی دادگاه حکم صادر میکند نه دادیار.

سلام

حتما شاهد خودتان را در روز رسیدگی حاضر کنید حکم محکومیت را هم دادگاه صادر می کند

از شهود تحقیق خواهد شد. قاضی دادگاه حکم صادر میکند نه دادیار