آیا استناد به حکم زندان ایشان دلیلی بر این است که حکم طلاق صادر گردد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۳۴ #95996649

سلام
به مدت ۲سال جدا از همسرم زندگی می نمایم و ایشان به دلیل تهمت و افترا و تهدید و توهین به خودم در ملا عام و با شهادت شهود و ورود به عنف منزل پدرم به مدت ۶ ماه حبس تعزیری و ۲ سال تعلیقی محکوم شدند واکنون در زندان می باشد
(ضمنا ایشان درخواست ازدواج مجدد داده و رد شده و الان خود زوج ناشیره است و حکم تمکین هم علیه من صادر شد و من هم ناشیزه هستم
سه مرتبه هم صورتجلسه کلانتری دارم که مزاحمت ایجاد کرده و تهدید کرده)
سپاس از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جهت اقدام به طلاق باید عسروحرج خودرا اثبات نمایید.

سلام برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت نمایید

باید عسر و حرج خود را ثابت کنید تا بتوانید طلاق بگیرید

درود .اگر بتونید عسر و حرج خودتون را ثابت کنید میتونید طلاق بگیرید

سلام
حکم زندان باید بیش از ۵ سال باشد .
درکل به دلیل عسر و هرج درخواست طلاق بدید و حکم زندان را ضمیمه کنید .

بااحترام
بله در صورتی که حکم قطعی شده باشد

با سلام
با توجه به اتفاقات رخ داده در زندگی و سایر مدارک عسر و حرج خود را ثابت نماید.