چگونه اثبات کنم که این پولها خرج ومخارج بنده بوده است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۹ #95866160

با سلام بنده از برج ۵ ۹۹ با همسرم زندگی میکنم واز برج ۱۰ سال ۹۹ بنده باردار بوده ام ومورخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ زایمان کرده ام همسرم در این مدت هزینه های مربوط به سونوگرافی وداروها وخرید خانه رو به حساب بنده واریز میکردند ،اکنون به اختلاف خورده ایم ایشان شکایتی علیه من مطرح نموده اند که این مبالغ رو بابت سرمایه گذاری به حساب همسرم ریخته ام که بعدا ازش بگیرم درحالی که دروغ میگوید بنده باید چگونه اثبات کنم که این پولها خرج ومخارج بنده بوده است؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه مبالغ هر ماه و طی چند مرتبه واریز شده است با ارائه مستندات میتوانید اثبات نمایید ک وجوه واریزی از بابت نفقه بوده اما چنانچه مبلغ دفعتا واریز شده و مبلغ چشم گیری هست با توجه به ماده ۲۶۵ قانون مدنی اصل بر عدم تبرع میباشد و واریز کننده میتواند نسبت به استرداد مال خود اقدام نماید

باسلام
اثبات موضوع با مدعی هست ایشان باید اثبات کند که بابت سرمایه گذاری به حساب شما پول واریز کرده وشما با ارائه قبض های پرداختی مختص به زمان بارداری و وضع حمل ادعای ایشان رو رد کنی.

با سلام ، در دوران زندگی مشترک ، پرداخت مبالغی که زیاد نباشد ، ظاهرا برای پرداخت نفقه است و این ظاهر به کمک شما می آید، لذا همسرتان باید برخلاف آن را اثبات نماید مگر اینکه مبالغ پرداختی کلان باشد.

درود اصل این است که همسرتان پول را به عنوان نفقه به شما داده‌اند وخلاف این را همسرتان باید اثبات نمایند

چون مدعی زوج است باید خود اثبات نماید مبالغ برای سرمایه گذاری به حساب شما واریز شده و میتوانید با استناد به فیش هایی که دارید ادعای ایشان را رد نمایید.

بار اثبات بر عهده مرد میباشد و ایشان باید ثابت نمایند سرمایه گذاری را

با سلام
شما اگر فاکتور جهت درمان و مراقبت دارید ارائه بدهید اگر نه هم با صرف مطرح کردن جهت سرمایه گذاری قابل قبول نیست زیرا با توجه به مبالغ می توانید از باب نفقه دفاع کنید در ضمن بار اثبات به عهده ایشان هست