وکالت بلاعزل میشه داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۱۴ #95835190

سلام
ایا میشود برای انجام کارهای اجرای احکام مالی دادگاه به کسی غیر از وکیل وکالت داد؟برای مثال به یکی از اعضای خانواده؟برای دادن وکالت بلاعزل حضور وکیل الزامیست یا کارت ملی و شناسنامش کافیست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق وکلای دادگستری امکان پذیر می باشد.

با درود. اگر تمام مراحل اجرا احکام انجام شده باشد، و فقط مرحله اخذ پول از اجرا یا صندوق یا حساب بانکی محکوم علیه باقی مانده ،میتوانید به شخص غیر وکیل دادگستری هم وکالت دهید. والا باید به وکیل دادگستری وکالت دهید

سلام برای کارهای دادگاهی فقط وکیل دادگستری صلاحیت انجام ان را دارد

درودبرشما
بخش اول سوالتون جواب منفی‌ست. و وکیل فاقد پروانه وکالت در دادگستری وکالتش نافذ نیست.
اما در پاسخ قسمت دوم دادخواهی تون امضاء موکل حایز اهمیت‌ست.

سلام ، خیر ، توسط وکیل دادگستری باید انجام شود ، میتوانید یه شخصی وکالت دهید تا برای انجام امور از جانب شما وکیل انتخاب کند

خیر
تنها از طریق وکلای دادگستری ممکن است

با سلام. خیر. صرفا وکیل دادگستری حق دفاع از شما در مراجع قضایی دارند. وکیل مد نظر شما صرفا می‌توانند به وکیل دادگستری وکالت دهند.